Clickfunnels

Clickfunnels

Clickfunnels is het ultieme software pakket voor online marketeers, mkb ondernemers en grote bedrijven. Clickfunnels is wereldwijd marktleider op het gebied van online marketing en helpt bedrijven met het realiseren van meer verkoop door te focussen op landingspagina’s sales funnels, webinars, conversie optimalisatie enz enz.

Russell Brunson

Russel Brunson Clickfunnels

Russell Brunson is geboren in Amerika in het plaatstje Utah. Hij is geboren in 1980 en eigenlijk als van kinds af aan bezig (fan) van marketing en adverteren. In zijn verhaal (in zijn boek) verteld hij ook graag hoe hij zover is gekomen.

Als kind verzamelde hij allerlei kranten advertenties om zo te kijken wat feitelijk werkt. Inmiddels behoort Russell Brunson met zijn Clickfunnel bedrijf tot 1 van de grote bedrijven in Amerika en helpt hij wereldwijd andere mensen met online marketing.

Maar Russell Brunson gaat nog een stap verder. Hij helpt niet alleen met marketing maar hij gaat zelfs nog verder dan dat. Hij neemt je in zijn programma mee en laat je precies zien wat je moet doen om je product of diensten te promoten of te verkopen.

Hij geeft al zijn kennis prijs in zijn online programma’s. Inmiddels heeft hij al meer dan 10 programma’s gelanceerd. Onderaan deze pagina kun je een aantal programma’s van hem bekijken. Deze zijn meer dan de moeite waard.

Clickfunnels

Russell Brunson richt zich op het bouwen van online (sales)funnels. Wat is een salesfunnel? Een salesfunnel is een manier om de klant daar te krijgen waar je hem wil hebben zodat jij jouw product of dienst kan verkopen. Als je dit eens wilt ervaren (hoe zo’n salesfunnel werkt) klik dan op deze link en bekijk de video. Clickfunnels proberen

Hoe kom je daar waar de klant beslist? In onderstaande case laat ik je zien hoe je dit zou kunnen doen.

Wat is een VSL Video sales letter

Salesfunnel bouwen met Clickfunnels

Voorbeeld: Je wil een elektrische fiets verkopen via je website. Je hebt de fiets op je website geplaatst en je hoopt dat een website bezoeker deze gaat kopen. Ik zal je alvast uit de droom helpen. De kans dat dat gebeurd is erg klein. Maar wat kun je dan wel doen om deze elektrische fiets te verkopen?

Als je even goed nadenkt dan weet je dat wanneer mensen online veel geld uitgeven ook graag eerst het product willen zien, voelen en of ervaren. Dit is met een elektrische fiets niet anders.

Wat zou je kunnen doen om een bezoeker van je website naar je winkel te krijgen? Plaatst op je website een ebook met hierin bijvoorbeeld 10 tips. De titel van het ebook noemen we even “10 tips die je moeten weten alvorens je een elektrische fiets koopt” De bezoeker van je website laat zijn naam en e-mail adres achter en jij verstuurt ze een mailtje met de 10 tips.

Na 4 dagen stuur je ze weer een mailtje waarin in je aangeeft dat je aanstaande zaterdag een demo dag hebt. Op deze dag staan 4 fietsen klaar waar de klant een proefrit mee kan maken (geheel vrijblijvend).

Dit is het moment waarop het gebeurd. De klant zal de fietsen kopen als hij of zij het ervaren heeft.

Jij koopt toch ook geen auto zonder proefrit?

Dit is een voorbeeld van een sales funnel voor een elektrische fiets maar je snapt natuurlijk wel dat je dit op heel veel branches en bedrijven kunt toepassen. Clickfunnels helpt je met het opzetten van dit alles. Van landingspagina tot pop-up tot het geautomatiseerd versturen van emails, hij helpt je met alles. Wil je een keer kijken hoe het programma er van binnen uit ziet? Klik op onderstaande link. Een tijdje geleden was het nog mogelijk om Clickfunnels 14 dagen gratis te proberen.

Clickfunnels gratis proberen

Clickfunnels is de manier om een membership, community en of leden omgeving op te bouwen

Een ander groot voordeel van Clickfunnels is dat je heel eenvoudig een ledengedeelte (membership) op kunt zetten. Een afgeschermd gedeelte (of community) waar bijvoorbeeld betalende leden toegang tot krijgen. Je kunt deze helemaal zelf indelen. Je kunt er video’s op zetten maar ook PDF bestanden of andere resources. Als je online producten of trainingen gaat verkopen dan is dit wel echt een mega tool.

Voordelen Clickfunnels

Hieronder een aantal features van Clickfunnels.

 • 20 eigen domeinnamen
 • A/B Splittesten
 • Email Integratie
 • Opt-in Funnels
 • Click pop-ups
 • Click Opt-in’s
 • Kant en klare funnels
 • Sales Funnels
 • Membership Funnels
 • Auto Webinar Funnels
 • Webinar Funnels
 • Hangout Funnels
 • Afreken pagina’s
 • Upsell pagina’s
 • Down sale pagina’s
 • Funnels delen
 • Priority Support
 • Priority Template aanvragen

Nadelen Clickfunnels

Op dit moment zijn er weinig nadelen te ontdekken aan Clickfunnels. Als jij online echt wil gaan knallen en actief bezig wil zijn met salesfunnels, conversie optimalisatie en email automation dan kun je gewoon niet zonder Clickfunnels.

Boeken Russell Brunson

Russell is niet alleen online actief maar ook offline actief. Zo kun je bij Clickfunnels meerdere fysieke producten kopen en bestellen. Deze producten worden ook gewoon naar Nederland verstuurd.

De informatie die je krijgt toegestuurd is wel in het Engels maar dat zou je er niet van mogen weerhouden om hier eens in te duiken. Hieronder zal ik twee boeken van Russell Brunson bespreken. Deze twee boeken waren voor mij echt eyeopeners. Soms te simpel om te bedenken maar daar ligt ook zijn kracht. Ook zijn perfect webinar script (dvd) heb ik per post ontvangen. Echt super waardevolle info.

Dotcom Secrets

Het boek Dotcom Secrets van Russell Brunson leest makkelijk weg. Hij laat je zien wat de kracht van internet is en wat het voor jouw bedrijf allemaal kan betekenen. Wij denken vaak in klanten en in fysiek contact terwijl Russell je anders wil laten denken.

Boek DotCom Secrets Russel Brunson PDF

Hij wil dat je aan de slag gaat met het online verkopen van je diensten. Dus geen webshop maar wat kan jij als persoon online aanbieden om een ander te helpen. Naast jouw product helpt hij je ook een groot probleem oplossen namelijk het probleem van gratis verkeer naar je website. In zijn boek legt uit wat je moet doen om constant verkeer te krijgen naar je website. Onlangs had Russell nog een actie. Je kon het boek Dotcom Secrets gratis krijgen. Het enige wat hij van je vraagt is of je de verzendkosten wil betalen.

Als je meer wil weten over hoe jij je online kunt onderscheiden dan moet je boek echt lezen. Je ontvangt een complete blauwdruk die je stap voor stap helpt om te groeien met je bedrijf. Klik op onderstaande link om het boek te ontvangen. Russel Brunson Boek Dotcom Secrets bestellen. Ik hoop dat de actie nog geldig is.

Expert Secrets

Ben je een expert maar lukt het je maar niet om dit wereldkundig te maken? Geen nood. Russell Brunson neemt je in zijn boek Expert Secrets mee wat je moet doen om die expert status te krijgen en hoe je deze kunt opschalen.

Hij neemt je mee om je in te laten zien wat voor verschillende producten je moet hebben om uiteindelijk je duurste product te kunnen verkopen. Ook dit lijkt weer te simpel voor woorden maar als hij het laat zien in zijn tekeningen dan valt het kwartje gewoon.

Soms heb je een extra product nodig (bijvoorbeeld ebook) om je andere informatie duurder te verkopen. Ook neemt hij je mee in de wereld van up-sell. Wat is het en hoe pas je het toe?

Daarnaast laat hij je zien hoe je feitelijk gratis kunt adverteren door jouw bedank pagina om te bouwen tot een simpelen up-sell pagina. Op deze pagina plaatst hij een eenmalig aanbod of een aanbod wat de advertentie kosten dekt. Simpel maar echt wow. Russell Brunson Expert Secrets Bestellen

Ook dit boek kun je gratis toegestuurd krijgen. Alleen de verzendkosten zijn voor jou. (mits deze actie no geldig is)

 

Prijzen Clickfunnels

Wat kost Clickfunnels? Humm wat zou het je op kunnen leveren? De prijzen van Clickfunnels veranderen wel eens dus als je de meest actuele prijzen wil weten dan kun je deze hier bekijken. Prijzen Clickfunnels

Clickfunnels vergelijken

Er zijn meerdere partijen actief in de wereld waar Russell Brunson in actief is maar als ik heel eerlijk ben. Je kunt het product Clickfunnels willen vergelijken maar dat is simpelweg gewoon onmogelijk.

Ze bieden een pakket aan waar je niet omheen kunt. Een compleet pakket waarnaast landingspagina’s ook email-automation te vinden is. Ook binnen de email-automation gaan ze door tot aan het gaatje. Iedere klik wordt nagetrokken en verplaatst naar een andere lijst zodat ze voor jou een perfecte klant kunnen aanleveren.

Diversen programma’s van Clickfunnels.

Naast het bouwen van salesfunnels houdt de organisatie van Clickfunnels zich nog met meer zaken bezig. Hieronder laat ik je een aantal onderwerpen zien die wellicht kunnen bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. P.s. hou er rekening mee dat het wel Amerikaans is maar als je daar doorheen kunt kijken zul je enorme waardevolle dingen leren.

10X Secrets Russell Brunson

Ben je op zoek naar meer sales binnen je bedrijf en wil je nu eens weten wat de geheimen zijn achter succesvol verkopen? Russell Brunson neemt je mee in zijn verhaal hoe hij in 90 minuten een deal binnentrekt van 3 miljoen. 10X secrets

In deze training legt hij je precies uit hoe je moet verkopen. Over iedere zin is feitelijk nagedacht. Hij neemt je mee in het verleiden en beïnvloeden van je klant en leert je hoe je feitelijk afsluit. P.s. er komt een nieuwe versie aan van 10X.

Onlangs was Russell Brunson nog aanwezig bij het Grant Gardone 10X GROWTH CONFERENCE.

10X Secrets Russel Brunson

Affiliate Bootcamp Clickfunnels Affiliate

Als je enthousiast bent over Clickfunnels dan kun je reseller worden van zijn programma. Zelfs al heb je geen enkel kennis hoe je een product als Clickfunnels kunt verkopen. Hij heeft een traject waarin hij je stap voor stap, video voor video uitlegt wat je allemaal kunt doen om zijn programma te promoten. Affiliate Bootcamp clickfunnels affiliate

Affiliate Bootcamp Russel Brunson Clickfunnels

DotComSecrets Labs Funnel

Wil je meer weten over split-testen en het optimaliseren van jouw landingspagina’s dan is dit echt een super programma. Dit programma inclusief fysiek boek laat je zien hoe jij de beste conversie krijgt op jouw product. dotcomsecrets DCS labs funnel

FBS – Secret Funnel Strategy

Russel Brunson heeft de code gekraakt met deze technologie. Bijna niemand gebruikt deze techniek waardoor het ook zo enorm waardevol is. Via onderstaande link kun je de info bekijken. FBS Secret Funnel Strategy

Funnel Friday’s Affiliate Program

Twijfel je of je funnel wel goed in elkaar zit. Russel geeft je iedere vrijdag inzicht in jouw funnel. Hij helpt je met de tekst en eventueel met je lancering. Bekijk hier de link om je aan te melden. Funnel Friday Russel Brunson

Funnel Graffiti

Kun je wel at hulp gebruiken? Russell Brunson maakt regelmatig tekeningen, schetsen waarin hij in Jip en Janneke taal laat zien hoe je jouw funnel het beste kunt inrichten. Bekijk het hier. Funnel Graffiti

FunnelHacker Cookbook

Het kant en klare boek vol met recepten voor jouw Salesfunnel. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent maar dit boek neemt je mee in jouw ideale salesfunnel. Ook in dit boek kunnen de mooie schetsen en tekeningen van Russell Brunson natuurlijk niet ontbreken. FunnelHacker Cookbook

Funnel Scripts

Heb je een hekel aan het schrijven van goede teksten voor je salesfunnels? Dan is dit mega waardevol. Kant en klare teksten staan voor je klaar zodat je direct aan de slag kunt gaan. Funnel Scripts

Funnel University

Hier komt alles samen. Russell neemt je mee in zijn 3 belangrijkste funnels waarmee hij 98% van zijn omzet mee haalt. Geen onzin maar gewoon feiten. Alles is voor jouw beschikbaar en je krijgt toegang tot alles. Funnel University 

One Funnel Away Challenge

Dit is het product waar het allemaal om draait. Russell Brunson laat je zien dat je maar 1 salesfunnel nodig hebt om het verschil te maken. Hij geeft je toegang tot zijn programma zodat je het zelf kunt gaan ervaren. Twijfel je? Niet doen het is echt de moeite waard. Je investering is 100 dollar. One Funnel Away Challenge 

Na inschrijving van de OFA challenge ontvang je een pakket thuis met een boek en een werkboek. Alleen de verpakking al is een feestje.

One Funnel Away Russel Brunson

The perfect Webinar

Altijd al een webinar willen geven dat zorgt voor meer verkoop van je digitale product? Bekijk dan dit webinar. Dit webinar zal de wereld voor je veranderen. Russell neemt je mee in zijn verhaal over hoe je het perfecte webinar kunt realiseren. Sterker nog je krijgt zijn volledige webinar script. The perfect webinar

The perfect webinar Russel Brunson

Boek Software Secrets

Overweeg je een succesvol software bedrijf op te zetten? Check dan het nieuwe boek van Russell Brunson “Software Secrets” Ook hierin legt hij alles op tafel om jou te begeleiden naar een succesvol software bedrijf. Software Secrets Bestellen

 

Disclosure: I am an independent ClickFunnels Affiliate, not an employee. I receive referral payments from ClickFunnels. The opinions expressed here are my own and are not official statements of ClickFunnels or its parent company, Etison LLC.