Conversie verhogen door te vragen

Conversie verhogen door gewoon te vragen

Iedereen wil zijn conversie ( zijn of haar aanvragen ) voor een Ebook of gratis coachings sessie verhogen. Regelmatig krijg ik de vraag of ik mensen hier mee wil helpen en stellen ze me de vraag. Hoe verhoog ik mijn conversie? Het antwoord is heel simpel vraag er gewoon om.

Heb jij een actieve of passieve website?

9 van de 10 websites is namelijk passief. Wat bedoel ik hiermee? Bijna iedere site bevat informatie over een product of dienst maar meer ook niet. Er staan lappen tekst of afbeeldingen om de dienst duidelijk te maken maar een aanvraag zit er vaak niet in.

Door iedere bezoeker op zijn minst te triggeren met een vraag verhoog je gegarandeerd de conversie

Hoe vraag je er om?

Voordat je van start gaat moet je weten waar het conversiemoment plaats vindt. Waar op welke plek maakt de klant een keuze om met jou in zee te gaan. Klik hier om te lezen hoe jij tot jouw conversiemoment kan komen

Stel je bent coach en je wil graag mensen helpen. Denk nu niet dat een websitebezoeker via jou website een aanvraag doet en zegt. Help mij? De bezoeker zal eerst willen weten aan wie hij zijn geld gaat uitgeven en of hij of zij een goed gevoel heeft bij jou. Een kennismakingsgesprek is dus een noodzaak.

Dus vraag voor een kennismakingsgesprek!!! Hoe kun je dit doen? Door bijvoorbeeld een pop-up te plaatsen op je website of gebruik te maken van een text link pop-up

KLIK MAAR EENS OP DEZE LINK

Kijk zo eenvoudig kan het zijn. Als je deze techniek of andere technieken die Leadpages biedt eens wilt proberen klik dan op deze link. Je kunt de techniek 14 dagen gratis proberen op je website.