Leadpages affiliate

Leadpages affiliate programma

Wil jij graag als affiliate Leadpages promoten? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina laat ik je precies zien hoeveel je kunt verdienen als affiliate met het promoten van Leadpages.

Leadpages bestaat inmiddels al ruim 9 jaar en is een toonaangevend bedrijf welke zijn sporen heeft verdient met het maken van software voor het realiseren van landingspagina’s. Leadpages maakt ook gebruik van een affiliate programma. Echter zit het affiliate programma van leadpages iets anders in elkaar.

Leadpages affiliate partner worden

Om affiliate partner te worden van leadpages heb je namelijk een affiliate account nodig. Toegang tot dit leadpages affiliate programma krijg je alleen als je een account hebt bij Leadpages. Je moet dus eerst het Leadpage programma kopen alvorens je Leadpages kunt promoten.

Voordelen promoten leadpages

Het grote voordeel is dat de promoters van Leadpages zelf het product goed kennen en dus ook beter de mensen die het kopen kunnen begeleiden. Daarnaast heeft Leadpages een besloten Facebook pagina waar je al je vragen omtrent de affiliate promotie van Leadpages kunt stellen.

App.impact leadpages

Het affiliate programma van Leadpages verloopt via app.impact.com. Je krijgt toegang tot deze pagina als je je als affiliate hebt aangemeld. Wil jij dus actief Leadpages promoten via affiliate marketing dan kun je je via de volgende link registreren. registreren als affiliate Leadpages

Vergoedingen Leadpages.

Leadpages geeft je een vergoeding van 30% op de aankoopwaarde. Als mensen het Leadpages abonnement verlengen dan krijg ook jij weer 30% vergoeding. Leadpages affiliate worden? Klik hier om je vrijblijvend te registreren.