Leadpages of clickfunnels

Leadpages of Clickfunnels

Als je als (online)ondernemer gaat kijken naar welke tools er allemaal zijn om je omzet te verhogen of je online op de kaart te zetten dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel systemen te vinden die vaak hetzelfde zijn of hetzelfde bieden en vaak ook overlappen Hoe maak je dan de juiste keuze?

Hieronder ga ik 2 systemen toelichten welke wereldwijd veel worden gebruikt. Namelijk Clickfunnels en Leadpages

Clickfunnels

WoW wat een software. Alles erop en eraan

Leadpages

WoW wat een software. Hier zit niet alles op en aan maar daarin zit ook het verschil.

Clickfunnels vergelijken met Leadpages is gewoon niet mogelijk en ook niet eerlijk. Beiden programma’s ondersteunen je op het gebied van online marketing en beiden partijen doen wat ze zeggen maar om ze met elkaar te vergelijken! Nee onmogelijk.

Leadpages zoals de naam al zegt specialiseert zich alleen maar op landingspagina’s. Clickfunnels gaat veel verder dan dat. Clickfunnels richt zich veel meer op funnels en op verfijnde conversie technieken en biedt bijvoorbeeld ook e-mail automation mogelijkheden terwijl Leadpages zicht focust op enkel alleen het realiseren van mooi landingspagina’s. Bekijk hier het artikel wat ik over Leadpages heb geschreven

Prijsverschil Leapages en Clickfunnels

Ook wat betreft prijs zit er nogal een verschil tussen de twee. Leadpages start vanaf 25 dollar per maand (als je in 1 keer voor een heel jaar betaald) De prijzen van Clickfunnels beginnen vanaf 97 dollar per maand.

Clickfunnels proberen, testen

Als je meer wil weten over Clickfunnels dan heb ik iets voor je. In dit artikel vertel ik je alles over Clickfunnels en de eigenschappen van het product en de dienst. Uitleg Clickfunnels

Clickfunnels training

Als je wil mag je ook gebruik maken van de clickfunnels training. In deze training neemt clickfunnels je mee in de route van jouw klant. Clickfunnels gaat dan samen met jouw kijken hoe je jouw klant in een funnel krijgt en ze gaan kijken wat ze er aan kunnen doen om van jouw website bezoeker een klant te maken. Ik zal je zeggen dat kunnen ze als geen ander. Clickfunnels is wereldwijd het enige bedrijf wat zich hier echt op richt. Dus gratis training volgen? Check de gratis Clickfunnels training.

Leadpages proberen

Opt dit moment geeft Leadpages je de mogelijkheid om het software pakket 14 dagen gratis te proberen. Klik op onderstaande link om het 14 dagen te proberen.

Clickfunnels of Leadpages

p.s. check anders deze video nog even