Blog

Wat is een VSL?

Een VSL staat voor video sales letter. Een video die feitelijk gaat zorgen voor een verkoop. Je zal denken ja maar dat kan toch helemaal niet. Ik kan je zeggen dat er experts zijn die hier hun beroep van hebben gemaakt. Sterker nog ze zijn hier zo goed in dat ze miljoenen verdienen met enkel en alleen een video.

Lees verder Wat is een VSL?

Expert Secrets Russell Brunson

Het tweede boek Expert Secrets van Russell Brunson is uit. Wow wat een bijzonder boek wederom. Onlangs bestelde ik zijn eerste boek en daar was is ik Lees verder Expert Secrets Russell Brunson

DotCom Secrets PDF

Het nieuwe boek DotCom Secrets van Russell Brunson is daar. Dit is het online marketing boek wat iedere marketeer, online ondernemer zou moeten lezen. Heb jij het nog niet gelezen? dan heb je vandaag misschien geluk.

Lees verder DotCom Secrets PDF

Clickfunnels

Clickfunnels is het ultieme software pakket voor online marketeers, mkb ondernemers en grote bedrijven. Clickfunnels is wereldwijd marktleider op het gebied van online marketing en helpt bedrijven met het realiseren van meer verkoop door te focussen op landingspagina’s sales funnels, webinars, conversie optimalisatie enz enz.

Lees verder Clickfunnels

Leadpages of Clickfunnels

Als je als (online)ondernemer gaat kijken naar welke tools er allemaal zijn om je omzet te verhogen of je online op de kaart te zetten dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel systemen te vinden die vaak hetzelfde zijn of hetzelfde bieden en vaak ook overlappen Hoe maak je dan de juiste keuze?

Lees verder Leadpages of Clickfunnels

Leadpages Training

Wil jij graag weten wat leadpages voor jouw business zou kunnen betekenen? Bekijk dan de gratis training van Leadpages.

Online training Leadpages

Deze training van leadpages kun je helemaal gratis volgen. In deze training krijg je niet alleen uitleg over Leadpages maar leren ze je met name wat je kunt doen om meer resultaat te halen uit jouw bedrijf door de techniek die leadpages biedt op de juiste manier toe te passen.

Lees verder Leadpages Training

Conversie optimalisatie landingspagina tips

Hoe kun je de conversie op je landingspagina verhogen? 

Een vraag die graag iedereen beantwoord wil zien. In dit artikel geef ik je een aantal tips die gegarandeerd gaan zorgen voor een betere conversie op jouw landingspagina.

Optimaliseer je titel

De headline en of subline of de titel van een landingspagina moet voorzien zijn van de volgende kenmerken:

Lees verder Conversie optimalisatie landingspagina tips

SEO landingspagina

Wil jij graag met je website beter scoren in Google? Dan is het verstandig om één of meerdere seo landingspagina’s te hebben?

Wat is een SEO landingspagina?

Een SEO landingspagina is een pagina die zo is opgesteld dat de focus ligt op de vindbaarheid van deze pagina. Deze pagina’s zijn gericht op 1 onderwerp of op 1 keywoord. Steeds vaker zie je dat website bouwers gebruik maken van SEO landingspagina

Lees verder SEO landingspagina