Snel een website maken

Snel een website maken

Heb jij ook wel eens ooit dat een opdrachtgever vraagt of je snel een website kunt maken. De website moet over 2 dagen klaar zijn. Maar ja je hebt natuurlijke meerdere klanten en een website bouwen is niet zo snel te realiseren. Ik heb de oplossing.

Binnen 5 minuten een website klaar

Wat als ik je zou zeggen dat je met een aantal klikken een website kan realiseren. Het enige wat jij nog moet doen is je tekst, logo en afbeeldingen toevoegen en je website is gereed.

Snel een website maken met leadpages

Leadpages heeft in zijn pakket meerdere templates zitten die je hiervoor kunt gebruiken. Dit zijn eigenlijk kant en klare websites. Heel de opzet is gereed en met een paar klikken verander je direct de uitstraling van de website. Zo’n website kun je met gemak voor 500,- euro en veel meer verkopen.

Snel een website online zetten

Een mini website van leadpages kun je koppelen aan WordPress. Als je een website in leadpages hebt gemaakt kun je met een paar klikken de website op je wordpress installatie zetten. Leadpages heeft zijn eigen WordPress plug-in. Je hoeft alleen maar de plug-in op je WordPress omgeving te installeren en dat is het.

Als de plug-in is geactiveerd log je in met je Leadpages account en kies je jouw aangemaakte website en je drukt op publish en klaar is kees.

Bekijk hieronder alle voorbeelden van mini websites van Leadpages.

Bekijk hier de mini website voorbeelden