Wat is affiliate Marketing

Wat is affiliate marketing?

Wat is de betekenis van affiliate marketing? Het online verkopen van andermans producten zonder investering en zonder voorraad. Als affiliate krijg je een beloning voor de gegenereerde verkopen of leads die je als affiliate hebt aangeleverd. Deze producten verkoop doorgaans via een website of social media.

Affiliate marketing is het bouwen van virtueel vastgoed.

Je kent ze vast wel mensen in jouw omgeving die beleggen in vastgoed en daar maandelijks een inkomen aan verdienen maar wist je dat jij ook heel eenvoudig (virtueel) vastgoed kunt realiseren en kunt zorgen voor maandelijkse inkomsten. Ik noem dit virtueel vastgoed.

Als jij als beginner een website opzet over een bepaald onderwerp en jij krijgt hier verkeer op dan zou je kunnen overwegen om op deze site een link te plaatsen naar een bepaald product. Als mensen vervolgens op de link klikken en het product kopen dan krijg jij daar een vergoeding voor.

Affiliate marketing beginnen

Het voordeel van affiliate marketing is dat de kosten relatief laag zijn. Het enige wat je nodig hebt is hosting en een website en vervolgens kun je beginnen. Als je wil gaan starten met Affiliate marketing dan is mijn advies om niet alles zelf uit te zoeken maar gewoon te investeren in goed programma of cursus.

Affiliate marketing Nederland

In Nederland kun je terecht bij Jacko Meijaard. Hij is eigenaar en oprichter van de Affiliate Marketing revolutie. Via deze link kun je een kijkje nemen om te zien of het je wat lijkt. Jacko is op dit moment de enige affiliate marketeer die je echt stap voor stap helpt met het opzetten van jouw eigen virtuele vastgoed.

Affliate marketing voorbeeld

Jacko laat in zijn stap voor stap programma zien wat je allemaal moet doen om te kunnen starten. Daarnaast geeft hij in zijn programma diversen voorbeelden van affiliate marketing die hij zelf toepast maar die ook jij kunt toepassen.

Affiliate marketing geld verdienen

Wil jij ook virtueel vastgoed gaan bouwen en er voor zorgen dat je maandelijks een bedrag binnenkrijgt via affiliate marketing? Klik dan op onderstaande link om  met affiliate marketing je geld te verdienen.