Wat is een VSL? video sales letter

Wat is een VSL?

Een VSL staat voor video sales letter. Een video die feitelijk gaat zorgen voor een verkoop. Je zal denken ja maar dat kan toch helemaal niet. Ik kan je zeggen dat er experts zijn die hier hun beroep van hebben gemaakt. Sterker nog ze zijn hier zo goed in dat ze miljoenen verdienen met enkel en alleen een video.

Video Sales Letter

Een VSL video sales letter is alleen maar gericht op het uiteindelijk verkopen van een product maar voordat ze feitelijk iets verkopen hebben ze een hele trukendoos opengetrokken.

Wil jij graag een video zien die al miljoenen heeft binnengehaald? Klik dan op onderstaande afbeelding

Wat is een VSL Video sales letter

 

P.s. Voel je niet schuldig als je aan het eind van de film denkt. Shit dat product moet ik hebben dat product gaat mijn leven veranderden. Check hier de video

Stel dat jij al zo’n mega verkoop video hebt hoe ga je deze dan laten zien aan je toekomstige klanten? Je video (VSL) staat op een pagina zonder afleiding. We noemen dit ook wel een landingspagina. Op deze Landingspagina staan feitelijk maar 4 dingen.

  • Titel
  • Video
  • Button CTA ( het liefst met een timer)
  • Social media share buttons (alleen wanneer nodig)

Voorbeeld template VSL Video Sales Letter

Voorbeeld VSL

P.s. Wil je weten hoe je een goede titel maakt voor je product check dan even deze link. Hoe verhoog je de conversie op je landingspagina.

Wil jij ook graag zo’n landingspagina maken waar je alle aandacht op je VSL kunt richten? Check dan de software van Leadpages eens. Ze hebben standaard tientallen templates waarin je alleen nog maar je video ( YouTube linkje hoeft te plaatsen) p.s. je kunt de software nu tijdelijk 14 dagen proberen. Als die actie nog geldig is.